Szerb Antal Gimnázium

Aktuális

Figyelem!

Ha a koronavírussal kapcsolatba hozható tüneteket (szaglás, ízlelés elvesztése, köhögés, láz stb...) észlelsz Magadon, ne kockáztass: maradj otthon!

***

Ebédbefizetés - változás

A kormányzati ajánlásokat figyelembe véve, és követve az intézményekre vonatkozó utasításokat, a kerületi iskolák járványügyi intézkedésének részeként a szülőket nem engedik az iskola területére. Ezen okból a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet nem tudja teljesíteni a készpénzes ebédbefizetés lehetőségét az iskolákban.

Azok, akik idáig készpénzben fizették be az ebédet az iskolákban a következő időszakban az alábbi módon tudnak befizetni:
1.) személyesen OTP fiókban
2.) internetbanki átutalással

***

Járványügyi eljárásrend


A járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrend PDF-formátumban letölthető.


***

Előkészítő

A Szerb Antal Gimnázium Alapítványa ismét tervezi a már bevált felvételi előkészítő tanfolyam indítását.

Az előkészítő tanfolyam a 6 és a 4-5 évfolyamos képzésre is elindul, magyar nyelv és irodalom, illetve matematika tárgyakból. (Alkalmanként 2x60 perces foglalkozásokat tartunk 15 perc szünettel.)

Terveink szerint az eddigi évek gyakorlatát követve részletes tájékoztatást a 2020. október 12-én (17:00 óra, tornacsarnok a 6.-os tanulók szüleinek) és október 13-án (17:00 óra, tornacsarnok a 8.-os tanulók szüleinek) rendezendő Szülők Fórumán ad az iskola igazgatója.

Az előkészítő tanfolyam a tervek szerint 2020 novemberében indul pénteki napokon 15:00 órai kezdettel, összesen 6 alkalommal.

További részleteket tehát a Szülők Fórumán tudunk adni, kérjük, hogy addig is kísérjék figyelemmel honlapunkat, hogy az aktuális, Önöket is érintő kérdésekről tájékoztatást kapjanak!

***