Szerb Antal Gimnázium

Aktuális

Angol nyelvi osztályozó vizsgák 2024. augusztus

Az angol nyelvi osztályozó vizsgák időpontja 2024. augusztus 30., péntek. Minden vizsgázó az írásbeli résszel kezd 8:00-kor. Az írásbeli rész után a szóbeli vizsgák következnek. A pontos névsor és terembeosztás a portánál a fehér táblán, és az érintett termek ajtaján lesz kifüggesztve 2024. augusztus 30-án reggel. A vizsga eredményekről szeptember 2-án adnak a tanárok tájékoztatást. A dolgozatírás megkezdésének feltétele a jelentkezési lapok megléte. A jelentkezési lapot online a tanárodnál kell leadni legkésőbb 2024. július 30-ig, az eredeti példányt pedig július 3. délig személyesen, vagy legkésőbb a vizsgára be kell hozni.

Jelentkezési lap

Osztályozó vizsga tételek

***

Sporteredmények

Szekeres Dávid 9.d osztályos tanuló az U18 Atlétikai Magyar Bajnokságon 3000 méteres síkfutásban a 2. helyen, 1500 méteres síkfutásban a 3. helyen végzett.

Gratulálunk!

***

Sporteredmények

Iskolánk tanulója, Magyar Bence Levente (9. NYEK) a Kézilabda Országos Bajnokság I. Osztály U15 Korcsoportjában I. helyezését, míg az I. Osztály U16 Korcsoportjában II. helyezését ért el a Ferencvárosi Kézilabda Akadémia csapatával. Bence a korosztályos serdülő „B” válogatott tagja.

Gratulálunk!

***